Україна, м.Запоріжжя, вул.Незалежної України, 76
UA RU
Реєстрація Вхід
Кошик 0
Головна Гальмівний шланг SASIC 6600007

Гальмівний шланг SASIC 6600007

Виберіть марку
Виберіть модель
Рік випуску
Двигун
Модифікація
t=sasic-6600007
Гальмівний шланг SASIC 6600007
Нам потрібно більше інформації, щоб перевірити застосовність запчастини до вашого автомобіля.
Країна: Франція
Бренд: SASIC
Артикул: 6600007
Ціна 559 грн

✓ У нас ви можете купити автозапчастину 6600007 SASIC за оптимальною ціною з доставкою по всій Україні!

Всі ціни на SASIC 6600007

Наявність Термін постачання Ціна Купити
1 1 день 559 грн
Про виробника
SASIC
SASIC - бренд, який спеціалізується на виробництві гумових та металевих компонентів для трансмісійних систем та підвіски автомобілів. З фокусом на високих стандартах якості і інноваційних рішеннях, SASIC пропонує широкий асортимент продукції, включаючи подушки двигуна, ремені, тяги стабілізатора та інші деталі для автомобільних систем. Продукція SASIC відрізняється високою надійністю та довговічністю, роблячи бренд популярним серед автолюбителів і фахівців у сфері технічного обслуговування.
Підійде для автомобілів
  • CITROEN
  • FIAT
  • PEUGEOT
\'Гальмівний шланг - це гнучкий гумовий або металевий елемент гальмівної системи автомобіля, який з\'\'єднує гальмівні трубки з гальмівними механізмами (гальмівними супортами або циліндрами). Він служить для передачі гальмівної рідини з основного гальмівного циліндра до коліс, забезпечуючи надійну та ефективну роботу гальм. Гальмівні шланги повинні бути герметичними і міцними, щоб витримувати високий тиск і температури в гальмівній системі. Регулярна перевірка стану гальмівних шлангів та їх заміна за потреби є важливими для забезпечення безпеки та надійності гальмування автомобіля.\'
Доставка
  • Нова пошта
  • Самовивіз
Оплата
  • Онлайн на сайті
  • Післяплата

Купити Гальмівний шланг SASIC 6600007 в Україні

6600007 – якісна автозапчастина від відомого виробника SASIC. Щоб перевірити чи підійде до вашого автомобіля, скористайтеся інформацією в розділі застосовність. Для точності підбору уточніть - марку, модель, двигун та рік випуску вашого авто.

Виникли складності? Зв\'яжіться з нами за телефоном і назвіть менеджеру код автозапчастини - SASIC 6600007 та VIN-номер свого транспортного засобу. Менеджер перевірить правильність підбору та за необхідності допоможе вибрати аналоги (замінники).

Сплатити покупку ви можете будь-яким зручним способом: онлайн на сайті, банківським переказом або на розрахунковий рахунок. Доставка товарів можлива по всій Україні за винятком тимчасово окупованих територій.

Вдалих покупок в інтернет-магазині zap-zap.com.ua!