Україна, м.Запоріжжя, вул.Незалежної України, 76
UA RU
Реєстрація Вхід
Кошик 0
Головна Газова пружина, кришка багажника PROFIT 2015-0242

Газова пружина, кришка багажника PROFIT 2015-0242

Виберіть марку
Виберіть модель
Рік випуску
Двигун
Модифікація
t=profit-20150242
Нам потрібно більше інформації, щоб перевірити застосовність запчастини до вашого автомобіля.
Країна: Чеська Республіка
Бренд: PROFIT
Артикул: 2015-0242
Ціна 322 грн

✓ У нас ви можете купити автозапчастину 2015-0242 PROFIT за оптимальною ціною з доставкою по всій Україні!

Всі ціни на PROFIT 20150242

Наявність Термін постачання Ціна Купити
1 на складі 322 грн
1 1 день 322 грн
2 1 день 322 грн
1 1 день 322 грн
Про виробника
PROFIT
PROFIT - це бренд, що об`єднує в собі доступність та надійність у світі автозапчастин. З фокусом на наданні клієнтам оптимальних рішень за доступними цінами, компанія PROFIT стала партнером для тих, хто цінує поєднання якості та економії. Незалежно від вашого досвіду в ремонті автомобілів, PROFIT надає надійні деталі, роблячи обслуговування вашого транспортного засобу простим і доступним.
Підійде для автомобілів
  • MITSUBISHI
Газова пружина, встановлена на кришці багажника автомобіля, є пристроєм, яке забезпечує підтримку кришки в відкритому положенні при її підйомі та закриття при опусканні. Вона використовує силу стиснутого газу в циліндрі, щоб створити пружинний ефект та утримувати кришку багажника в потрібному положенні. Це полегшує доступ до багажного відсіку та запобігає її закриття самовільно. Газові пружини також покращують безпеку, запобігаючи падіння кришки на голову або руки при її закритті.
Доставка
  • Нова пошта
  • Самовивіз
Оплата
  • Онлайн на сайті
  • Післяплата

Купити Газова пружина, кришка багажника PROFIT 2015-0242 в Україні

2015-0242 – якісна автозапчастина від відомого виробника PROFIT. Щоб перевірити чи підійде до вашого автомобіля, скористайтеся інформацією в розділі застосовність. Для точності підбору уточніть - марку, модель, двигун та рік випуску вашого авто.

Виникли складності? Зв\'яжіться з нами за телефоном і назвіть менеджеру код автозапчастини - PROFIT 2015-0242 та VIN-номер свого транспортного засобу. Менеджер перевірить правильність підбору та за необхідності допоможе вибрати аналоги (замінники).

Сплатити покупку ви можете будь-яким зручним способом: онлайн на сайті, банківським переказом або на розрахунковий рахунок. Доставка товарів можлива по всій Україні за винятком тимчасово окупованих територій.

Вдалих покупок в інтернет-магазині zap-zap.com.ua!